láska vyhrává
Anotace: o jedné holce kterou mám ráda jako doblého kamajáda
Sbírka:
moje básně
trpělivost lásku přeje
láska je to,co nás hřeje
jednu dívku láska přestala hřát
a stále se nepřestala bát
bude se mi láska smát ?
chce mi snad ještě šanci dát
ten koho tak miluje
ke smůle se schyluje
potom všeho lituje
žadná jiná holka není
která je snadno k zapomění
ale na ni myslí nejvíc
oči její matou ho
uz nevyvede žádné zlo
nezlomí jí nikdy srdce
protože ji miluje
Přečteno 435x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
Komentáře (2)
Komentujících (2)