z pohádky do pohádky II.
.
pohádky ovčí babičky
jak v snění vlka
o beránku
tančí mi můry
kolem spánků
jak beránčí
sny o vlku
jdou mi ty můry
po krku
........................................ malý princ
........................................ prý:neboj se..
........................................ jen neměj strach
........................................ já umím chodit
........................................ po hvězdách
........................................ na prsou si nehřál
........................................ hada
........................................ proto zpátky
........................................ k hvězdám padal
.............. o živé a mrtvé vodě
.............. mám živé vody
.............. k rozdávání
.............. život s ní přesto
.............. neubráním
.............. je třeba získat
.............. i mrtvou vodu
.............. tak ač ne zlatovlasá
.............. prosím o náhodu
.
Přečteno 576x
Tipy 47
Poslední tipující: Holis, Actafool, enigman, Kars, Sladkalu, René Vulkán, Aťan, Zdeněk Farkaš, Jana M., Tanzania, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)