NIKDY TO NEŘÍKAJÍ.....
jen hříchy z mrtvých myšlenek
v samotě Anděla hledá
poezie rozvalené postele
že špatně hrát se nemá
jen leží kdo si ustele....
jen hloupá stěna
v zajetí sklenek
krajiny co na kraj sedá....
nechceš jen mlčet
v zajetí tmy i času
znovu pak zkoušet
vteřiny z prázdných hlasu.....
najdu jen sebe,v zajetí noci
kdo má tě v moci
mlčí a pak ale závidějí
NIKDY TO ALE NEŘÍKAJÍ
Přečteno 283x
Tipy 22
Poslední tipující: lennerka, PIPSQUEAK, Gabrielle, Bona, NikitaNikaT., labuť, Niky88, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)