Anotace: Pokrytectví je v dnešní době nová móda, ale mě je z toho zle a podle toho taky vypadá tato báseň, protože už mě nebaví hrát si na něco co není!
proč tě tak málo komentujou? podle mě tvým básním někdy škodi ten tzv. rým za každou cenu, jestli to ovšem vůbec chápu správně. protože tvé básně mají opravdu co říct. taková témata, která mnozí zvládnou lépe, ale většina si na nich vyláme zuby. ty nepatříš ani do jedné skupiny.
15.09.2011 22:27:00 | tenflipskáj dysfunkt