Kosatky a Delfíni
Protože nejen dobří lidé,
ale i Kosatky a Delfíni si rádi hrají.
Kdo mi to nevěří?
Když z pěny pápěří
obrovský míč udělají,
sotva chomáček ve vodě zbyde.
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)