Znáte
není to divoký ?!
ťukat tady do kostiček
a ono to mluví
zkrat
záblesk
kouzlo
líbí se mi to
bojím se
třeba se mi duše vsákne do inkoustu,
co už není
inkoust bude pít a mlaskat blahem
bude ho víc a víc
utopím se ?
znáte ten pocit
otevřete do chodby...a tam tma
člověk se propadá
klesá
tone
vteřinu
umírat strachy v černé díře
je to divoká představa
možná přání
touha
sestup do nitra
zběsilý útěk
naděje a marnost jako dvojčata
a pak..............stačí malá křehká žárovka.
Přečteno 304x
Tipy 29
Poslední tipující: Jana M., Holis, Kapka, Queer, Jiparo, drsnosrstej kokršpaněl, Bona, labuť, Mbonita, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)