poeticky ztracená
Anotace: kam co kde kdy jak a proč?
V propasti hlubinné ztrácí se polosvit..
.utíká...schovává nejas a hvězdný třpyt...
ztrácí se v hlubině
zrníčko jediné.
..zrníčko pravdoucí
poselství nesoucí...zmizí ve vteřině.
Kam jsme se poděli?
jediný příteli...
spolu jsme skončili v jediné posteli...
hoří nám půda pod nohama...
Přečteno 356x
Tipy 11
Poslední tipující: Mácha, jedam, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, danav, Gabrielle, Tygropes
Komentáře (2)
Komentujících (2)