Divoženka
Anotace: tajuplné dívky mne vždy lákaly...
Odpusťe mi hříchy, které se neodpouští
Patřím mezi živočichy, i když do houští
Však ráda dělám rozbroje
Ať je sudý nebo lichý, nevybírám si
Spadeno mám na ženichy, proto zpívám si
Jsou jich celé konvoje
Vábím je tancem z orloje...
Jsem jaká jsem - kouzelná...
V tom čase zlém - kouzelná...
Jsem divoženka, co má ráda zadané pány
Lesů členka, svědek díla fata morgány
Však ráda bloudím po městech
Lovím ve všech kruzích, postrádám stálou práci
Dobrodruzi po mně vedou cesty pátrací
Nejsem jenom v pověstech
Ráda tančím v neřestech...
Jsem jaká jsem - kouzelná...
V tom čase zlém - kouzelná..
Znám pány z celé Prahy, i rybáře z přístavů
Od rána kladu nástrahy, brzdím dopravu.
Ach, jak ráda zápasím.
Jen Bohyně jsou nadřízení, a těm se zpovídám
Je to zváštní seskupení nebojácných dam
a ty se mnou souhlasí
Vábím v každém počasí...
Jsem jaká jsem - kouzelná...
V tom čase zlém - kouzelná..
Přečteno 376x
Tipy 15
Poslední tipující: Any 4, Vlastimil Oldřich, Anjesis, Tygropes, dream in emptiness, Zasr. romantik, Lota
Komentáře (4)
Komentujících (3)