abstinující báseň
celej den zpitej až jsem
slečnu uviděl
celej nalitej
abstinuju navzdory
situaci
a rozjímám
co jsem rozejmout neměl
co jsem dal
vzal a neměl
co to melu za sračky???
důležitý je nažrat se
či se ožrat?
obojí zanikne ve slovech
a smrti
co to melu za sračky???
dneska se možná hrál hokej
a možná jsem řídil auto
dneska se možná někdo narodil
a možná někdo chcípnul
amen a
veselé narozeniny
fakt nesnášim
tyhle votravný tradice
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu, ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)