Loďka
Pluje loďka po obloze,
loďka jenom z papíru,
postavil jí malej člověk,
co si jenom hrál.
Netušil a nevěděl,
co teď s loďkou dál.
Pluje loďka po obloze,
pluje mezi hvězdami,
Malej člověk kouká, touží,
ví, co by si přál.
Malej člověk na obloze,
pluje mezi hvězdami,
v malé loďce papírové,
si plní svoje sny.
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
Komentáře (0)