Dvě cesty
Anotace: krev,pot a nebo vyšlapaná cestička?
Sbírka:
Všední dny
Životem vedou dvě cesty
jedna pěkně vyšlapána
druhá je samá překážka
Je pozdě ohánět se gesty
po uhlazené kračíš si kroky kapitána
na té druhé tě čeká porážka
nebo krvavé vítězství
zatímco panáček má ke slávě prostřeno
ty se prodíráš trním
Stejně život Ti políček silný uštědří
a to co bylo je splaveno
nevěř nabízejícím se dlaním
Pokud dosáhneš vytouženého cíle
kdy krev a pot jsi cedil
a utekl jsi těm mrchám vraním
Tak nastala ta chvíle
abych ti facku vlepil
jinak se ti klaním
Nezapomeň život je největší svině ze všech...
Přečteno 521x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Gabrielle, James Libustka, labuť, Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)