Strach
STRACH
Prošel dveřmi,
pohlédl do oči a řekl ,,Věř mi“
A já mu věřila,
přítomnost jeho na každém kroku cítila.
Mým návštěvníkem byl strach,
přeji si, aby odešel - zůstal někde v tmách.
Bok po boku s ním již nechci kráčet,
ke svým obavám, úzkostem znovu se vracet.
Ať zmizí tam odkud přišel,
snad mé přání nezvaný návštěvník slyšel.
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (0)