Anotace: vyškrtnuto ze sbírky - Doutnající vzpmínky -
:-) Připomnělo mi to Hořlavou písničku od Znouzectnosti:
"Jak se to jen mohlo stát?
Od mala jsem pyroman ... když nemůžu spát...
Tak stojí to psáno - jen slovíček pět
v dopise za oknem:
Ježíšku já bych chtěl plamenomet!"
20.01.2011 21:31:00 | teď už nikdo
Pěkně se tohle čísti dá
jen tak mně ještě napadá
že teď je trochu blíže k moři
tam v dáli západ slunce hoří
zápalek k tomu netřeba...
20.01.2011 15:24:00 | Kapka
rozbušil jsi srdce nejen moje
já ohně likviduji téměř od mala
jsem hasič plné polní, plné zbroje
proudnici jsem však v autě nechala
když sirkou neškrt, neb ji nemaje
/ toť pyroman, co ať jde do háje :D /
20.01.2011 15:16:00 | šuměnka
Pan básník horce psal
do veršů oheň přivolal
a opět škrtl zápalkou
dávnou lásky vzpomínkou:-))
20.01.2011 14:41:00 | CULIKATÁ