Hviezda Albaldah..
Anotace: .. Pí Sagittarii
Celá sa zrkadlí
Albaldah hviezda
tých, čo sa nezhliadli
v nej - nepotrestá
odraz si obzerám
zdiaľky i zblízka
kým sa ponevieram
v lúčoch z ohniska
začínam dymiť a
horia mi líca
v zrkadlách vidím Ťa
čarodejnica
nahá si ako ja
tak sa mi snívaš
v snoch nás paranoja
míňa, mi splývaš
s hviezdou, mňa Albaldah
trestá, tiež horí
dymiac, tlie hviezdny prach..
.. oči otvorí
úplne spotený
precitá zo sna
v zrkadle zo steny
- tma neúprosná
Přečteno 265x
Tipy 26
Poslední tipující: jedam, Markéta Hl., PIPSQUEAK, Lorraine, James Libustka, TetaKazi, Mbonita, Lota, Jiparo, Helena Lovecká, ...
Komentáře (0)