Anotace: Z tučné sbírky akcií...
s akciemi v krbu topím
přímotopy byt nevytopím
zima je mi jako svině
pojď se ohřát - sraz je v kině
ST!
21.01.2011 19:46:00 | hašlerka
Z ČEZu budou dividendy
pro důchodce na důchody
a taky pro všechny vendy,
co se těší na prebendy.
To není tip z mého snáře,
to jen tip akcionáře.
21.01.2011 00:56:00 | Špáďa
chceš li se mít jako v žitě prase
v křesle s dýmkou na terase
doma prachů plný skříně
holt musíš bejt svině
20.01.2011 21:07:00 | zenge