DĚTI ULICE
Jsi paranoidní
kulka v tratolišti krve
voní smrtí
padlo srdce svobodné
jen ať každý to vidí.
Jsi bezprizorní
dítě ulice
žebrání,krádeže
lidstvo v moderní masové společnosti
zabránit tomu nedokáže.
Sto milionů sirotků
na ulicích ve slumech
tvoří gangy
pěstují prostituci
prodávají drogy.
Ztratili svojí rodinu
ve válkách
v revolucích
v období celosvětové krize
zubožené loutky v kapucích.
Únosy dětí
nikdo je nehledá a nepostrádá
některé padnou za oběť
obchodníkům s živím lidským masem
a jiné
to je až k pláči
zůstávají na tomhle světě
stále hladovět.
Přečteno 246x
Tipy 22
Poslední tipující: Judita, šuměnka, la loba, Niky88, zenge, Mbonita, Prinzeschen, Květka Š., Mario de Janiero, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)