Pole plné vlčích máků
Pole plné vlčích máků
ve snu vídám za květu,
a s motýlem na bodláku
rozhovor rád zapletu.
S beruškami zatoulám se
k chrpě modře vonící,
na kobylce zajedu si
v šero lesa stínící.
S lesní včelou poklábosím,
zeptám se jí na cestu.
Pak pěšinou v hustém roští
k jezírku se propletu.
S rybičkami tam v jezírku
dám si závod v plavání,
na břehu pak s komáry
pustím se do pískání.
Se žabáky zazpívám si,
ozvěnu si poslechnu
a potom ze vší té krásy
ze sna zase procitnu.
Jenom co se ráno vzbudím
a ze spánku vybřednu
na pole plné vlčích máků
zpátky si rád zaběhnu.
Přečteno 323x
Tipy 14
Poslední tipující: Lillian Bann, Kapka, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, Prinzeschen, Gabrielle, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)