Devatenáctého
Přichází jen jednou za čas
Snad bych mohl říct - ty milé vlny
dorážející na můj břeh plný písku a kamení
K tomu zpěv
a slunce s oblohou
Poslední sníh taje
Ve skrytu duše se ptám
zdali jsem v moři já
nebo moře ve mně...
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, Prinzeschen
Komentáře (1)
Komentujících (1)