Jako poloznalec českého jazyka mohu říci, že výraz "dotek" lahodí mému sluchu více než "dotyk", ale mohu se mýlit.Báseň se líbila, tip pro tebe :)
26.03.2011 16:30:00 | Rejha
Znalci českého jazyka by Ti určitě řekli, co je správně, ale myslím, že na tom až tak nezáleží... hlavně když doteky, či dotyky hřejí... :o)
21.01.2011 09:27:00 | labuť