Být či nebýt
Jsem.
Jsem?
Jsem vůbec ještě?
Hlavu svírající kleště.
Téhle zpropadené doby.
Násilí, lhaní a zloby.
Mám ještě vůbec šanci?
Přežít mezi branci
šíleného systému,
chlastu a fetišů a drog.
Jsem?
A chci vůbec být?
Stoupencem tohohle pekla.
Nejraději bych se zřekla.
Všech těch krutostí
a všech zbytečných smrtí.
Hloupostí.
Zbraní, co kosti drtí.
A zabíjejí rodiny.
Jsem?
Jsem.
Ale vlastně nejsem.
Přečteno 258x
Tipy 11
Poslední tipující: Emmelia, Zasr. romantik, jedam, Gabrielle, L., CULIKATÁ, ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)