Anotace: .......každý má v sobě svého tygra a může to být třeba černý panter....
My z rodu tygrů,
jen takovou lásku vybíráme
co ve vášni drápů
nám s něhou srdce láme ...
25.01.2011 15:27:00 | HarryHH
jooooooooo
konečně Luciášku zlatej
jen ho škrábni
a pořádně
slast a bolest
jsi nádherná...
23.01.2011 10:42:00 | Noc17
tak tohle znám!
a chvála, že máš toho, co to ustojí
muže, co šelem v nás se nebojí
i já jednoho mám :)
22.01.2011 16:25:00 | šuměnka
...
každý v sobě svého tygra či tygřici ukrývá,
jsou chvíle, kdy síly nabývá ...
a potom ... vytahuje drápy...
uuaaaauuu ... grrrrr... zbabělci - couvejte, zpátky ...
Kdo se nebojí,
zkroťte ji ;-)
...super náboj v Tvé básni ...
21.01.2011 14:21:00 | Bambulka