Síla pokušení
Odvaha je dobře skrytej strach
Buď v pohodě,
Abys nevystřílel rychle
Všechen prach….
Ten potřebovat budeš
K shromáždění majetku
Abys neodešel z tohoto světa
Bez rozlehlých statků
Navzdory všemu
Oplýváš inteligencí
Však zapomínáš, že
Není urgencí….
Není odvolání
V tomto prostoru
Ještě ve škole
Byls první ve sběru….
Síla pokušení
Myšlenka holá
Na věčnost nevezmeš
S sebou nic zhola….
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Špáďa, Květka Š., Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)