Nezapomenu
Nezapomenu
na něhu, doteky lásky
na zářivý úsměv bez vrásek
Nezapomenu
na jednoho z mých lásek
Nezapomenu
na hřejivý dech na zádech
na slova plná naděje
Nezapomenu
jak s ním byl krásný první i poslední nádech
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: Zayo, dream in emptiness, Zasr. romantik, klinika, Květka Š., labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)