Hradní paní
Anotace: někdy jí pozná každý
Hradní paní
Samota
Zas mě k sobě
připoutá
jejím uvězněným
hostem
a chtěla bych utéct
po sté…
však ona
chce mi ukázat
každičký kout…
celý svůj hrad
že nemám zájem
nechce slyšet
„neplatíš nájem“
Říká tiše
Mé srdce ztuhlé
Objímá pevně
Mé rty suché
Líbá tak jemně
Najevo tím lásku
Dává
Je hradní paní
Ta se nevzdává
Hradní paní
Mého srdce
Společnost pudí
Ji tu nechce…
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Emilly, Ovádko
Komentáře (1)
Komentujících (1)