Slon
Rozstonal se malý slon,
když si pčíknul zněl jak zvon...
Maminka mu kapky dává,
nic na rýmu nepomáhá...
Když tak stonal po pár dní
přišel doktor obvodní...
Povídá mu: ,,Milé slůně,
že tys pilo vodu z tůně??"
Voda byla studená,
nemoc tedy původ má...
Přečteno 391x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, Actafool, carodejka, jedam, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)