EXEKUCE NAŠÍ LÁSKY

EXEKUCE NAŠÍ LÁSKY

Anotace: ....

Proč krčíš se tak nahlas,
zatahuješ své údy do ulity,
v záchvatu uvědomění.
Proč kreslíš,jen černě o nás,
v šedi olemované pocity,
černá už bílou nebude,to se nezmění.

Proč házíš naše city do vlaštovek,
co umírají pod tíhou větru,
na chladné popraskané dlažby.
Proč vysklila jsi vitráž z bankovek,
šetřili jsme je,na tlakovou níži v barometru,
a na záchranu našich citů,co jdou do dražby.

Exekuce naší lásky,
vybílili nám srdce a iluze,
zabavili nám všechen majetek emocí.
Na dveřích od vztahu,zůstali jen pásky,
naše těla,jako za vitrínou v samoobsluze,
padli za oběť,téhle celosvětové nemoci.

Jak udržet si vztah,
a mít klidnou hlavu.
jak nezažít lásky krach,
a nezakopnout v davu.
Autor ZILA78, 21.01.2011
Přečteno 237x
Tipy 32
Poslední tipující: zelená víla, la loba, modrá..., CULIKATÁ, labuť, Jiná, hašlerka, Mbonita, Noc17, Sweet KiWi, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

vztah je jak kytka...když ji nehýčkáš...usychá..

ST

21.01.2011 20:31:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel