jo jo šelmičky...miluju svého kocourka a vůbec mi nevadí že se nemění na člověka naopak...:-)
25.01.2011 19:35:00 | la loba
No, přiznávám, tahle báseň není z mých nejlepších, vlastně byla pro mě samotnou spíše takovým experimentem, ovšem, vzhledem k tomu, že jsem tady od Horacia zatím na nic pořádného, kromě neurvalé kritiky, v níž se ani nedokázal pořádně vyjádřit k tomu, co přesně se mu na mé poezii nelíbí, tak jsem spíš v rozpacích, a nutí mne to přemýšlet, mají li jeho slova vůbec i nějakou váhu...
24.01.2011 23:16:00 | Anjesis
A má paní předoucí,
vždyť čí svět je vládnoucí,
jestli ten můj, nebo tvá říše šelem?
Náš cit je možná hřích,
ať si, však s ním jsem živ
a tys mi tou nejbližší v tom světě celém.
Móc, a moc hezký...ST
24.01.2011 16:43:00 | Sladkalu