Unavený ježek
Anotace: Rozverná říkanka pro předškoláky.
Viděl jsem večer ježka,
našlapovat ztěžka.
Povídala mi babička,
že nesl pálit jablíčka.
Ach ježku-ježku, jémine,
musíš mít dvě promile,
jak „bezďák“ rudý nos,
už nepij kalvádos.
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: jondys, divoska_jaja
Komentáře (2)
Komentujících (2)