Vlnobití
Anotace: je po bouři, začíná nový semestr
Utichly vody
došuměla zem
ztišil se vítr
do klína
jen měsíc slídí
nad krajem
vlnobití vzpomíná
Utichl les
došuměl kraj
zmlklo rákosí
v koutě
Venuše slzí
když vidí ráj
kam zvou tě
Křídou na mléčné dráze
napíšu verše Praze
tuší na černé zemi
napíšu, jak vlastně je mi
Kdo bude chtít luštit, může hned
***
Vím, kdo hieroglyfy zná nazpaměť
Přečteno 300x
Tipy 13
Poslední tipující: Taog, enigman, Sladkalu, René Vulkán, Danger, sailorr, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)