Proč?
Anotace: Jednou odejdeme všichni ,ale každý má svůj čas
Sbírka:
Všední dny
spousta známých odešla
proč?
jen samá bolest z toho vzešla
proč?
smrt je vybíravá
proč?
něco mi v hlavě našeptává
že i můj čas jednou přijde
doufám že ještě jednou Slunce vyjde
Chci cítit ještě jeho sílu
derouc se skrz mraky
než zasáhne mě šíp ze samostřílu
Chci povstat taky
Než mě kulka na kolena srazí
chci tu ještě něco dokázat
jak jsme přišli na svět,tak odejdem nazí
V dobrém světle se ukázat
A pak vydechnu naposled.....
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, Lioness, Any 4, CULIKATÁ
Komentáře (0)