Cítím jaro
Anotace: taky už ho cítíte, přestože mnohé je ještě pokryto sněhem? :-)
S jarním táním opouští mě city,
zpěv prvních ptáků poslouchám,
smutné jak opuštěné byty
myšlenky letět nechávám.
Voda se valí proudy,
paprsky slunce mě šimrají,
šedé se mění v zeleň,
dešťové kapky nám šeptají.
Duše jak bez těla bloudí,
vůně, ta svěžest, krása
jarního kvítí tě budí,
každý, kdo cítí, jásá...
Přečteno 389x
Tipy 15
Poslední tipující: Vlk v rouše, Gabriel17, Lioness, Gabrielle, Maro Deives, PrinceznaHeliovýchbalonků, Alasea, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)