V programu
Anotace: Včera,dnes a jindy..
Nové rozměry na tváři
Kapky levandulí
Líný den na cestě
Na černobílé obrazovce
Spojení se světem
Polyesterové obličeje a občas podobné děje
Rty namočené do medu
Stopy bot v jarním sněhu
V programu veselých jedniček
Svlečená slova stojící ve frontách
Oblačné panenky v sáčcích černého čaje
Sbírání tiketů na ranním skle
Volnost pramenů a kousky duše
Telefon co zvoní líně
Jemná kontura probíhájící středem
Zavřené písmeno co jen tak neuteče..
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)