Nová
Nový obraz na zdi mám,
který střežím a ukrývám,
na něm kytka hřbitovní,
můj pokoj vždy provoní.
Nový cit teď v srdci mám,
který střežím a ukrývám,
v době kdy slunce zapadá,
a klesá mi nálada,
přicházíš domů, pozdě.
Po smluvené době,
vždy tvá, věrná, Nová.
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Duhová, PrinceznaHeliovýchbalonků
Komentáře (0)