TAK MLADÍ
Směješ se mi
unavená do měsíce
tak nekřič
já tě slyším
bláhové stvoření něčeho
co lusknutím prstů zmizí
jako mládí
když v parku
do laviček zasnění
schovávali jsme se do stromů.
A z čistých hlav
byli svobodní
tak křehcí
tak pitomí.
Mačkali si ruce
žili v míru
debatovali o všem
ale neznali svět
tak chytří
tak mladí.
Zůstali jen stíny
a moře slz
já i ty jsme jiní
už nepotřebuji prs.
Přečteno 271x
Tipy 17
Poslední tipující: Mbonita, Danga, NikitaNikaT., labuť, šuměnka, CULIKATÁ, Helena Lovecká, zenge, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)