úryvky lidských osudů
i já je v letu mnohdy vídám
a někde smích a jinde bída
kdy nitro sedí na sudu
a utápí se v patosu a žalosti
na krku náhrdelník od kostí
a přitom stačí vyjít ven a uvidět
jak nádherný je okamžik a svět...
23.01.2011 12:05:00 | šuměnka
řežeš jak žiletky
přitahuješ
jak rozečtený román
ještě chvíli lež
pověsím obraz
jestli chceš
...
23.01.2011 11:08:00 | Noc17