Anotace: ... bohužel je to pravda... už mi zbejvají jen ty koleje...
Forma nic moc, některá místa jsou ale dobrá. Je z ní cítit ta zrada a pocity křivdy a vztek. Rozumím jí až moc dobře, takže výsledek hodnotím nakonec kladně. Ve druháku na vejšce? Já ve čtvrtáku na střední. Rodinu si nevybereš. ;-)
03.11.2012 13:59:10 | Elvie
Přééésně! :-) Ještě, že už se na některé věci s odstupem dokážu dívat i jinak... ;-)
22.03.2016 23:36:19 | Jasmin de Paris
Ale jo, na třetí přečtení už se mi vlastně docela líbila i ta forma. Hlavně ty krátké verše.
03.11.2012 14:00:37 | Elvie