pravá láska
Anotace: tak je to o lásce a lavne o pravé a nepravé
Sbírka:
moje básně
pravá láska někde čeká,
i když ty čekáš na tu svou,
ale jsi jen oslepena,
jak může láska bloudit tmou ?
pokud bloudí,pravá není,
nepomůže hloupé snění.
pokud zájem nemá on,
ale tvé srdce bije pro něj jako zvon,
najdi růži krásnou a pravou,
a zapomen na tu zvadlou.
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., la loba, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
Komentáře (0)