Lidská..
Kolikrát si člověk přeje..
..být sám
Sledovat děj..pravdu znát
Není co k chápání
Sám sebe dát..do davu
Dítě, co chce si jen hrát
na život, na lásku..
..vstát
Znovu najít podstatu
Celý den se smát
Nevnímat takový svět,
kde vládne strach
Usínat a znovu se probouzet
Litovat, nelitovat ?
Svíčky stále hoří..
Není koho se venku ptát
Na půl je zima,
na půl je teplo..
Střežit svou duši nebo jít ?
Dál..
Hledat světlo..ráj
Přečteno 342x
Tipy 44
Poslední tipující: Krahujec, dream in emptiness, zíťa 2, enigman, Tichá Šárka, nejsembásník, Sisinka, Tanzania, jvacl, modrá..., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)