Třeba jste si už cosi dali,
vzácnosti,
které nikoho z jiných jenom tak nepotkaly...
děkuj za chvíle radosti...
Třeba se cesty zase spojí,
je spousta křižovatek, víš...
a třeba budeš moci dojít
do míst, o kterých ještě vůbec netušíš...
;o)
03.02.2011 16:37:00 | Cecilka