Domů okolo kostela
Anotace: Už jdu domů, okolo kostela...
Už jdu domů,
okolo kostela,
a háje stromů
(Noc je docela).
Kostela stín,
i přes tu tmu...
...zas už mám splín,
srdce si rvu.
Pádů nemnoho,
chodit se daří,
v krvi alkohol -
už se vaří.
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: jethullfan
Komentáře (0)