sedim a čumim
jak tak sedim
a čumim
kouřim cigaretu
a nudí mě to
že sedim
jaktože nespim?
nespim
ani jsem nepil
jen sedim
čumim
a nudim se
a kouřim zpropadeně poslední cigáro
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: pamp_elka
Komentáře (1)
Komentujících (1)