Nejsem posel
Anotace: ... možná blázen ...
Nejsem Boží posel,
možná ďábel z Pekla,
nebo třeba osel,
co se ho Zem zřekla…
Poletuji v prachu,
duši čistím z hříchu,
cituji si Máchu,
zařvu v lesním tichu…
Jsem jen holka z davu,
poblázněná ženská,
napraví mi hlavu
přitažlivost zemská ?
Přečteno 305x
Tipy 41
Poslední tipující: Jaromila, Jiná, dream in emptiness, Danger, šuměnka, Niky88, Tichá Šárka, Holis, divoska_jaja, ni.va, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)