Parazit
pýchou svou dme se
pouhý to parazit
svůj stud snažíce se
vně i dovnitř zarazit
pýchou svou zas dme se
ten zrádný parazit
ze všech sil snažíce se
mě i tebe podrazit…
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: Judita
Komentáře (2)
Komentujících (2)