OTÁZKY
Anotace: Kto sa neopýta,nič sa nedozvie a ostane hlúpy.
Prečo slnko zapadá
Ráno zase vstáva
Prečo ľudí raz začas
Pobolieva hlava
Prečo šťastie niekedy
Bez príčin sa stráca
No a prečo za prácu
Nieje riadna pláca
Prečo rieka v oceán
celý čas sa vlieva
A prečo nie na západ?
Na východ sa stmieva!
Opýtaj sa a nie skryte
V celom svete v každom byte
Že či máš rad svoju lásku
Ale zlož si pri tom masku
Komentáře (3)
Komentujících (3)