Reálný úkaz
Anotace: myšlenkové pochody v podvečer..
Uvažuješ nad tím, že už znáš jak to chodí,
že už víš jak na to,
jak najít smysl svého bytí,
jak cestovat s životem duhovou vzducholodí,
že šance stouply na sto,
že vyrostlo barevné kvítí.
Bojuješ pro ideály, které nikdo neuznává,
za boj co nevyhraješ,
však se říká že naděje a láska se vzdává,
jen když je obehraješ,
do zlaté klece zavřeš,
a od nich už neodejdeš.
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hypertenze, Sladkalu
Komentáře (1)
Komentujících (1)