jsem to ?
Nevím zda jsem to já,
nebo někdo jiný.
však když spíš,
ukládám ruce pod peřiny.
A doufám, že se nevzbudíš
Přeji si ať jsem to já
A nikdo jiný,
Kdo ukládá tě k spánku
Kdo ti šeptá pod peřinou
Podobám se vánku…
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Gabrielle, CULIKATÁ
Komentáře (0)