Neboj se, anděl je stále s tebou.
Jednou jsem četl takové hezké povídání, jak člověk ve snu pozoruje svou životní cestu po které šel s Bohem. Vidí, že v těch nejtěžších chvílích jsou v písku jen jedny stopy a vyčítá Bohu, že ho v těch nejtěžších chvílích nechal jít samotného bez opory.
Bůh mu odpoví, že v těchto těžkých chvílích ho nesl na ramenou.
Je to jenom nástin toho jak většinou vidíme svůj život pouze ze svého pohledu.
Tak pozdravuj Anděla :-D
23.02.2011 14:23:00 | Dračičák