Poslední čekání
Je pozdě, téměř nad ránem
Tmavá noc v centru Prahy
Je pozdě, a dnes v noci nestárnem
Jsme tu oba – já svlečená a Ty nahý.
Čekáme na to, nač čekáme už roky
Ba možná staletí či ještě déle
Venku je tma a slyšíme lehké kroky
A naše lůžka již na hřbitově někdo stele.
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: Denael, Šerák, Skalsky Pavel, Boudicca
Komentáře (2)
Komentujících (2)