psi kamaradka
Anotace: basen o psim kamaradovi.
Mame doma příšerku chlupatou,ráda swe pere i s lopatou.
Smeták,hadr nebo belík je to prostě malý čertík.
Tu vyhrabe truhlík s muškáty,tam rozkouše smetáček
rozhodně není žádný svatoušk!
čtyřnohé šídlo rezaté jako liška má nejraději hlazení bříška.
Adoptyvní tatínek jí má nadevšechno rád
s naší Gábinkou je největší kamarád.
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
Komentáře (0)