Přestala jsem věřit
Přestala jsem věřit řečem,
přestala jsem věřit v lid,
libá slova trestám mečem,
vzývám válku, neznám klid!
Po pomstě mé srdce plane,
nestydím se za to.
Je mi jedno co se stane,
už mě nikdo nedostane.
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: hatlapatla, Any 4, Trystan ap Tallwch, Já sám
Komentáře (1)
Komentujících (1)